De werkwijze van Zij Klust bestaat uit 3 stappen.

  1. De klusvrouw van Zij Klust komt bij u langs om uw wensen te bespreken, advies te geven en alle informatie te verzamelen voor de offerte en planning. Deze prijsopgave en planning ontvangt u kosteloos en vrijblijvend zodat u deze nog kunt vergelijken met andere klusbedrijven. Zij Klust bekijkt per opdracht welke klusvrouw het meest geschikt is voor de opdracht en geeft vooraf bij u aan als zij de klus door een andere klusvrouw laat doen.
  2. Als u Zij Klust de opdracht gunt voert zij de werkzaamheden uit volgens afspraken en ruimt alle rommel op. Tijdens de werkperiode is de werkplek opgeruimd en netjes. Zij Klust werkt zonder muziek. Als u tijdens de werkperiode nieuwe wensen heeft kunt u deze altijd bespreken en Zij Klust geeft u vooraf aan of hier extra kosten aan zijn verbonden.
  3. Als de klusvrouw van Zij Klust klaar is met haar werkzaamheden loopt ze deze samen met u langs om te kijken of u tevreden bent.

Op de werkzaamheden van Zij Klust zijn de Algemene Voorwaarden van Zij Klust van toepassing. U kunt deze hier downloaden in PDF formaat.

Strippenkaart

Voor kleine klusjes is het mogelijk om een strippenkaart te kopen van 4, 8 of 12 uur.

Werktijden

Zij Klust komt ook ‘s avonds en in het weekend bij u langs, voor het bespreken van uw wensen maar ook voor het uitvoeren van de klus die u aan Zij Klust gunt!

Materialen

U kunt zelf uw materialen kopen zodat de klusvrouw van Zij Klust daarmee aan de slag kan. Heeft u liever iemand die met u meekijkt? Of weet u niet zo goed wat u dan moet kopen? Geen enkel probleem, Zij Klust helpt u graag!

Nazorg

Mocht u naderhand toch nog vragen hebben of ergens ontevreden over zijn dan zoekt Zij Klust graag samen met u naar een passende oplossing.

Wilt u meer informatie over tarieven? Lees meer hierover op de pagina ‘Tarief’.

Verzorgingsgebied

Woont u niet in Utrecht of omgeving maar wilt u wel graag gebruik maken van de services van een klusvrouw? Neem contact op zodat ik u in contact kan brengen met een klusvrouw in uw omgeving!