Schilderservice

Muren, plafonds, kozijnen en deuren hebben regelmatig een nieuw likje verf nodig. ‘De kleur kiezen is al moeilijk genoeg!’ Zij Klust doet de rest.

Bij schilderen zijn een aantal zaken belangrijk:

  • Het op de juiste wijze voorbehandelen van de ondergrond is belangrijk omdat dit de duurzaamheid van de verflaag bepaalt. Zij Klust bepaalt of de oude verflaag er helemaal af moet of dat de oude verflaag gereinigd en geschuurd kan worden.
  • Als de ondergrond ‘kaal’ is bepaalt Zij Klust of grondverf, voorstrijk of een andere behandeling nodig is.
  • Ook zorgt de klusvrouw van Zij Klust ervoor dat de muren en plafonds vrij zijn van gaten en oneffenheden, oude schroeven en pluggen voor een mooi resultaat.
  • Precies werken met oog voor details zorgt ervoor dat het eindresultaat strak en professioneel is. Zeker bij donkere en felle kleuren is alles ‘buiten de lijnen’ zichtbaar.

Zij Klust is gecertificeerd om de luxe wandafwerking van het Italiaanse Novacolor aan te brengen. Dit kan op vrijwel elke ondergrond en zelfs op meubels! Wat dacht je van een look in beton, koperoxidatie, roest of marmer?

Wilt u liever een behang? Dat kan ook!

Heeft u klussen die hier niet genoemd staan? Neem dan contact op met de klusvrouw van Zij Klust om uw wensen te bespreken!