Zij Klust is een vrouwelijk klusbedrijf in Utrecht en omgeving. Zij Klust richt zich op vrouwen.

Waarom Zij Klust?

Hieke heeft haar eigen gezinssituatie gecombineerd met haar passie voor klussen. Ze groeide op met haar moeder en zus. Als er een klusje gedaan moest worden wilden ze niet telkens hulp vragen en een klusjesman vonden ze niet vertrouwd. Zelf doen dus! Al met al deed ze jarenlange ervaring op bij familie, vrienden en in haar eigen woningen. Als vakantiebaan tijdens haar middelbare schoolperiode schilderde ze bij bekenden. Ze hield zelfs een spreekbeurt in de brugklas over het verlengen van een verlengsnoer! Zij klust nu graag bij u omdat ze weet hoe graag u de klusjes gedaan wilt hebben en hoe belangrijk het is om een vertrouwd gezicht over de vloer te krijgen.

Voor wie is Zij Klust?

  • Single? Je bent druk en zelfstandig en doet niet graag een beroep op vrienden die ook druk zijn.
  • Weduwe geworden? Het is een moeilijke periode. Deze klusjes zou uw man anders gedaan hebben. Daar wilt u geen klusjesman voor hebben.
  • Gescheiden? Wie moet nu al die klusjes doen… Je moet al zoveel regelen in je eentje met kinderen.
  • Alleenstaand? Wat is nu vertrouwder dan een klusjesvrouw in jouw domein die geen rommel maakt en bij jou in huis net zo netjes werkt als ze in haar eigen huis zou doen.
  • Help! Mijn man is klusser! Vanaf nu regel jij de klussen in huis met wie jij dat fijn vindt.
  • Spreekt het je gewoon aan omdat je graag iemand wilt die betrouwbaar is en netjes werkt?

De klusjesman is een klusvrouw! Een vertrouwd gezicht in huis, zelfs als u er niet bent. En om een klus aan over te laten zonder rommel en nieuwe klussen die ‘veroorzaakt’ zijn. Een duidelijke offerte, daar is zorg aan besteed. Dat wekt vertrouwen. Zij snapt wat ik wil en denkt mee en is vriendelijk en vakkundig.

Wat doet Zij Klust?

Er is een lamp stuk. De deurkruk zit los. De muren hebben een opfrisbeurt nodig. U wilt dat leuke lijstje eindelijk eens opgehangen hebben. Misschien die oude vloerbedekking vervangen door een mooi laminaat. Een nieuwe doucheslang is ook geen overbodige luxe. De verf bladdert van het houtwerk. De kinderen zijn de deur uit en u wilt wel eens wat anders. Achterstallig onderhoud wat nu nog klein is maar steeds groter wordt… U kunt het niet zelf en u vindt het bezwaarlijk om weer iemand uit uw omgeving te vragen? Laat maar, denkt u al gauw! En zo blijft u zich irriteren aan de inmiddels ontstane gebreken in uw huis.

Voor alleenstaande vrouwen en ouderen is een klusvrouw een vertrouwd gezicht en iemand die secuur en opgeruimd werkt. Vrouwelijke eigenschappen zijn vaak net wat er ontbreekt. Kernwaarden zijn duurzaamheid, oog voor details, secuur, opgeruimd, netjes, schoon en gevoel voor styling. ‘Zij Klust’ heeft het beste van twee werelden: het technisch inzicht van een klusjesman en de netheid van een klusvrouw. Zij Klust kan muren, plafonds en hout schilderen, behangen, laminaat leggen, lampen, gordijnen, lamellen, schilderijen, spiegels en planken ophangen, meubels in elkaar zetten, reparaties in keuken en douche en oude meubels opknappen.

Welke klusservice biedt Zij Klust? Lees meer op de pagina ‘Klusservices’.