Schilderservice

Muren, plafonds, kozijnen en deuren hebben regelmatig een nieuw likje verf nodig. De klusvrouw van Zij Klust behandelt de ondergrond en schildert heel precies!

Bevestigservice

Fotolijsten, schilderijen, spiegels, planken ophangen? Stofferen met gordijnen, lamellen en jaloezieën? We kijken eerst samen waar u deze precies bevestigd wilt hebben.

Laminaatservice

De klusvrouw van Zij Klust legt alle soorten laminaat en denkt met u mee over het mooiste resultaat. Van ondervloer tot afwerking met plinten!

Reparatieservice

U kent het wel, kleine gebreken in uw huis die al heel lang op het ’te-doen-lijstje’ staan. Een afvoer die niet goed doorloopt, een deurknop die los zit, een lamp die stuk is…

Montageservice

Als u een meubel koopt moet u dit in veel gevallen zelf in elkaar zetten. De klusvrouw van Zij Klust monteert uw aankopen en voert verpakkingsmateriaal af.

Elektraservice

Wilt u een lamp opgehangen hebben, dimmers plaatsen of een onveilige situatie aanpakken? Voor uw elektra klussen schakelt u de klusvrouw van Zij Klust in!

Meubelopknapservice

Oude meubels kunnen er weer als nieuw uit zien met een ander kleurtje of een nieuwe laklaag. Ook een andere knop op de lade geeft een andere uitstraling. Uw vintage weer als nieuw!

Stylingservice

Uw huis staat vol met leuke spullen en toch mist er iets? Zij Klust stylt uw huis met uw eigen meubels en accessoires waardoor een andere sfeer ontstaat.

Staat uw service er niet bij?

Heeft u andere klussen, neem dan contact op met Zij Klust! De klusvrouw komt graag een keer bij u langs om uw wensen te bespreken. U ontvangt kosteloos en vrijblijvend een prijs.